Waarom_Ordina_Header_2

Waarom Ordina?

Werken bij Ordina maakt de ondernemer in je wakker. Ontdek hoe wij je stimuleren om te blijven vooruitkijken. En hoe 'Connectivate' je grenzen doet verleggen.

Waarom Ordina?

"Internationale knowhow, locale actie."

Onze expertise heeft dan wel internationale dimensies: toch is Ordina een lokale speler. We kunnen dus kort op de bal spelen en onze klanten steevast oplossingen op maat bieden. En omdat 'Connectivate' staat voor hechte partnerships, breidt ons netwerk uit: een Ordina-klant is nooit veraf.

Lees blogs

"Bijblijven wordt hier volop gestimuleerd."

Kennisdeling zit in ons DNA. Want ook dat is Connectivate: je eigen knowhow doorgeven en openstaan voor die van anderen. Structurele coaching zorgt daarbij dat je professionele groei steeds 'on track' blijft. Heb je nog bijkomende ontwikkelingsnoden? Geen probleem: Ordina investeert volop in opleiding.  

Lees blogs
black

"Kansen genoeg, maar je moet ze zelf grijpen"

Bij Ordina kom je heel wat carrierekansen tegen: aan jou om ze te grijpen. Ondernemers die actief hun loopbaan in handen willen nemen, krijgen daar dan ook alle kansen toe - onder meer dankzij een ruim trainingsaanbod en continue coaching. Een competief loonpakket met tal van extralegale voordelen maken het plaatje compleet. Dat alles in een cultuur die erkenning en respect steevast vooropstelt.

Lees blogs
  • ipadslide

Life at Ordina

'Connectivate' jij binnenkort met Ordina? Begin alvast met een connectie via LinkedIn, Facebook of Twitter. Volg de blogposts van onze mensen en ontdek hoe het er bij ons aan toegaat. Zo ben je meteen als eerste op de hoogte van interessante mogelijkheden.

Lees blogs
Black

Top employer

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Ordina Belgium NV heeft de exclusieve certificering Top Employers België/Belgique 2017 ontvangen.

Top employer