Top Employer

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Ordina Belgium heeft voor de derde keer op rij de exclusieve certificering voor Top Employers België/Belgique 2016 ontvangen.

Top Employer

Institute

Het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute) reikt wereldwijd certificaten uit voor uitmuntendheid inzake de arbeidsomstandigheden die werkgevers voor hun werknemers creëren. Het Instituut heeft zojuist de resultaten bekendgemaakt van zijn jaarlijkse onderzoek naar de arbeidsomstandigheden van belangrijke werkgevers in België.  Ordina Belgium kan met genoegen melden dat het als een van de selecte organisaties de certificering Top Employers België/Belgique 2015 heeft ontvangen – een officiële erkenning van zijn uitstekende personeelsbeleid.

Proces

Het Top Employersproces omvat een streng onderzoek. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een strenge standaard voldoet. Om het proces verder te valideren, worden alle verstrekte antwoorden aan een onafhankelijke audit onderworpen. Dit betekent dat de uitstekende arbeidsomstandigheden binnen Ordina Belgium zorgvuldig zijn nagetrokken. De onderneming mag zich dus met recht rekenen tot een selecte groep Top Employers.

Criteria

Het Top Employers Institute heeft beoordeeld wat Ordina Belgium zijn werknemers aanbiedt aan de hand van de volgende criteria:

  • Primaire arbeidsvoorwaarden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Training & Ontwikkeling
  • Carrièremogelijkheden
  • Cultuurmanagement

Quote

Samantha Crous, Regional Director South Africa and Benelux bij het Top Employers Institute: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat Ordina Belgium een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagementprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers www.top-employers.com