EVENEMENT

Kickstarters 2014

28 augustus 2014 - 0:00
-

Intelligent meebouwen aan de carrière van Belgisch toptalent...

Vele klanten wensen pas afgestudeerden en junior consultants te laten instromen in hun organisaties.
De redenen hiervoor zijn divers: opbouw van de populatie, verjonging is gewenst, behoefte aan innovatiekracht, nieuwe technologieën vereisen nieuwe krachten …. Veel van onze klanten zoeken bovendien naar manieren om de TCO van hun IT-gebeuren te doen dalen.
De kost van mensen komt hierbij vaak in het vizier (near-shore, off-shore). Investeren in professioneel opgeleide juniors biedt een interessant alternatief. 
Ordina ontwikkelde een geïntegreerde aanpak die onze recruterings-, trainings- en coaching expertise samenbalt in een no-nonsense aanpak:
Het Ordina Kickstarter programma, dat zich voornamelijk richt naar Young Professionals, net afgestudeerden of medewerkers met maximaal 1 a 2 jaar werkervaring.
Door hun drive en leergierigheid is deze doelgroep goed op te leiden, flexibel, en snel inzetbaar.

Tijdens de afgelopen zomermaanden rekruteerden we 35 Kickstarters.
Zij genoten een doorgedreven technische opleiding en werden ondergedompeld in een bad van softskills als passie, energie, ondernemerschap, doel-en resultaatsgerichtheid en communicatieve vaardigheden.

Deze jonge medewerkers werden intensief begeleidt door onze Resource Managers, Ordina Academy en de Ordina Competence Center Leaders. De opleiding werd afgesloten in stijl. Een kennismaking met het voltallige directie-team en het sales-team tijdens de Ordina Kickstarters Barbecue-party!

Bekijk de verschillende getuigenissen van onze nieuwe medewerkers, ze zijn klaar voor het grote werk!