EVENEMENT

Registreer je nu voor de Ordina KICKSTARTERDAG op 22 APRIL 2016

22 april 2016 - 9:00 tot 16:00
- Mechelen

Start je carrière met het "Ordina Kickstarter Traineeship" en geef jezelf een professionele BOOST!

Registreer je nu voor de Kickstarterdag 22 april, in onze kantoren in Mechelen want in augustus gaan we weer van start met ons  "KICKSTARTER TRAINEESHIP". 

In het traineeship word je intensief begeleid om snel te groeien. Onze senior consultants zullen je trainen. Dit wordt aangevuld met een intensief opleidingsprogramma, certificatietrajecten, maar ook je persoonlijke ontwikkeling, zoals communiceren, samenwerken en adviseren komt aan bod. Je krijgt een technische mentor die je zal ondersteunen bij de verdere uitbouw van je carrière. Door deze aanpak krijg je als junior van bij de start de juiste professionele coaching om jezelf tot een hoger niveau te brengen, zo kan je bij Ordina doorgroeien naar een senior rol. Je ontwikkeltraject is uniek en afgestemd op je wensen en ambities. Hoe meer initiatief je toont, hoe interessanter het traineeship voor je wordt. Wil je extra groeien? Investeer dan in onze “Competence Centers” of “Communities”.

Na het IT traineeship kun je aan de slag als consultant binnen je domein:

  • Development (Microsoft, Java, Mobile, Supply Chain oplossingen,... )
  • Infrastructuur (System Engineer)
  • Testing
  • SAP
  • Business Intelligence
  • Business Consultants (Functioneel Analist, Business Analist, …)

Registreer je nu! 

https://jobs.ordina.be/nl-nl/vacatures/kickstartertraineeshipjunior-registreer-je-nu-voor-de-kickstarterdag-op-22-april-16-ordina/

Wanneer je profiel hiervoor in aanmerking komt, nodigen we je graag uit en krijg je snel een bevestiging toegestuurd.