ORDINA BLOGT

ADVENTURE @ ORDINA

In januari startte ik mijn carrière bij Ordina Belgium als Resource Manager. Ik ben 24 jaar, vorig jaar afgestudeerd in bedrijfskunde en heb een eerste werkervaring als IT Recruiter bij een multinational achter de rug.

  • Adventure @ Ordina
  • 25 februari 2016

Ik ben gepassioneerd door computers, al sinds de eerste computer met Windows 98 verscheen. Deze passie en mijn bachelorsdiploma in bedrijfskunde brachten me tot bij Ordina, één van de belangrijkste spelers op de ICT markt in België.

Tijdens mijn eerste gesprek was er meteen een klik met de organisatie en mijn toekomstige collega’s. Ordina is een bedrijf dat vooruit wil, met een sterke focus op kennis, innovatie en opleidingen. Omdat ik zelf aan de start sta van mijn carrière was ik vooral op zoek naar een werkgever die me kan ondersteunen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met Ordina kan groeien. Zowel dankzij de opleidingsmogelijkheden als dankzij de begeleiding van mijn ervaren collega’s. Dankzij de no-nonsens cultuur en voldoende ruimte voor ‘fun’ voel ik me ook meteen thuis en deel van de Ordina familie!

Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de instroom van kandidaten voor alle business units en daarnaast coördineer ik het Campus Recruitment programma van Ordina. Ordina is ook dit jaar aanwezig op jobbeurzen en campus events in heel Vlaanderen. Ik kijk ernaar uit om jou daar te ontmoeten en je te overtuigen om ook voor Ordina als ideale werkgever te kiezen!

Ordina investeert dit jaar ook opnieuw in afstudeerders via de Ordina Kickstart Traineeship. In een volgende blog vertel ik jullie hier meer over!        

Heb je vragen of wil je vrijblijvende info over onze jobs, onze campus events of ons kickstart programma? Contacteer me gerust via anthony.coppens@ordina.be of 0494 98 21 10.

Over de auteur:

Adventure @ Ordina

Anthony Coppens is Resource Manager bij Ordina. Hij werkte graag mee aan de promotie van de nieuwe Ordina wervingscampagne "Looking for Adventure". Ontdek andere getuigenissen en kom meer te weten over de Ordina avonturen via http://lookingforadventure.ordina.be