ORDINA BLOGT

KICKSTART @ ORDINA - Start je carrière met het Ordina Kickstart Traineeship!

Ordina Belgium groeit! Ook dit jaar werven we 35 kickstarters voor ons Kickstart programma. Ben jij juist afgestudeerd met een Bachelor- of Master-diploma? Heb je een eerste werkervaring achter de rug? Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel doorgroeimogelijkheden? Dan is het Ordina Kickstart Traineeship iets voor jou!

  • Anthony Coppens
  • 25 februari 2016

In het Kickstart programma begeleiden we je gedurende 3 maanden met een intensief opleidingsprogramma. Hierin leer je je vaardigheden van je academische opleiding vertalen naar de praktijk en stomen we je klaar voor je eerste opdracht als IT consultant. We besteden aandacht aan je technische ontwikkeling met de nodige certificatietrajecten, maar ook aan de ontwikkeling van je soft skils zoals communiceren, adviseren en samenwerken. Onze senior consultants zullen je trainen en een technische mentor ondersteunt je bij de verdere uitbouw van je carrière. Je ontwikkeltraject is uniek en afgestemd op jouw talenten en ambities. Hoe meer initiatief je toont, hoe interessanter het Kickstart programma voor je wordt.

Op de volgende events kan je kennismaken met Ordina, onze projecten en onze medewerkers en kan je inschrijven voor ons Kickstart programma.

24.02.2016         Speeddate Universiteit Antwerpen – Bedrijf zoekt Industrieel Ingenieur – Talentforum
26.02.2016         Sollicitatiecarrousel Thomas More Geel
02.03.2016         Vlaamse Programmeerwedstrijd
09.03.2016         Jobbeurs KDG Antwerpen & AP Antwerpen
17.03.2016         Jobbeurs UC Leuven, KHLim, KHLeuven & Groep T
22.03.2016         Jobbeurs Gent
13.04.2016         Jobbeurs Ekonomika (faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen)

Op vrijdag 22 april organiseren we een infosessie om vrijblijvend kennis te maken met het Kickstart programma. Je krijgt niet alleen meer info over het programma, maar maakt ook kennis met je potentiële nieuwe collega’s en het leven zoals het is bij Ordina.

Registreer je nu!

De Kickstarters van vorig jaar hebben hun ervaringen gebundeld in een blog per opleidingstraject:

Kickstart – Infrastructure https://jobs.ordina.be/nl-nl/blogs/kickstart-2015/kickstart-infrastructure/
Kickstart – Java https://jobs.ordina.be/nl-nl/blogs/kickstart-2015/kickstart-java/
Kickstart – Microsoft https://jobs.ordina.be/nl-nl/blogs/kickstart-2015/kickstart-microsoft/
Kickstart – Quality https://jobs.ordina.be/nl-nl/blogs/kickstart-2015/kickstart-quality/
Kickstart – Testing https://jobs.ordina.be/nl-nl/blogs/kickstart-2015/kickstart-testing/
Kickstart – Visionworks
https://jobs.ordina.be/nl-nl/blogs/kickstart-2015/kickstart-visionworks/

Heb je vragen of wil je vrijblijvende info over onze jobs, onze campus events of ons kickstart programma? Contacteer me gerust via anthony.coppens@ordina.be of 0494 98 21 10.


Over Ordina
Zoek je een job in een hightech omgeving, met focus op kennis en innovatie? Dan ben je bij Ordina aan het juiste adres!

Ordina helpt je bij een professionele start van je carrière als consultant. Je kan groeien dankzij de Ordina Academy die je technische en sociale vaardigheden versterken met opleidingen en onze Competence Centers, die werkelijke laboratoria zijn voor nieuwe technologieën en kennisdeling.

Bij Ordina heerst een no-nonsens cultuur met ruimte voor initiatief. Alles gebeurt in een sfeer van vertrouwen en er is een duidelijke wil om er samen iets van te maken!

Er is voldoende ruimte voor fun en connectie met je collega’s dankzij team- en funactiviteiten. Je Ordina collega’s tref je na de uren vaak aan in de Ordina Bar! Fun gegarandeerd!J

Daarnaast biedt Ordina een competitief salarispakket met extralegale voordelen als firmawagen, laptop, verzekeringspakket, maaltijdcheques en onkostenvergoeding.

Meer info via jobs.ordina.be of www.ordina.be