ORDINA BLOGT

Waarom hebben we nood aan vakantie?

Eén keer per jaar op vakantie, geen overbodige luxe! Voor mij de ideale manier om te ontstressen en de dagelijkse sleur achter te laten. Daarnaast zorgt elke vakantie weer voor een nieuwe dosis leuke herinneringen en ervaringen.

  • Caroline Vandewal
  • 17 juli 2014

Pauze nemen en keuzes maken

Als ik weg ben van mijn werk of mijn huishouden, bekijk ik de dingen meer vanop een afstand. Vaak komen nieuwe ideetjes of oplossingen dan spontaan. Heb jij een belangrijke beslissing die je moet nemen? Ga er dan even tussenuit!

De batterijtjes opladen

Ik hou van de zon! Niet alleen omwille van het mooie bruine kleurtje, maar ook voor de gezonde dosis vitamine D. De zon bezorgt me meteen een energieboost en ook mijn humeur wordt er beter van. Ik voel me blij en gelukkig.

Quality time en samen dingen doen

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen meer tevreden zijn over hun huwelijk als ze frequent op vakantie gaan :)
Op vakantie heb ik gewoon meer quality time met mijn man en zoontje. Er liggen dan ook geen (belangrijke) huishoudelijke taken op me te wachten.

Meer beweging en lekker eten

Op vakantie ga ik ook meer bewegen: zwemmen, wandelen, sightseeing, ... Gecombineerd met lekker en gezond eten zoals een heerlijke salade met gegrilde vis recht uit de zee ideaal voor een gezondere levensstijl. Ook al moet een lekkere exotische cocktail af en toe wel kunnen.

Helaas zit mijn vakantie voor dit jaar er al weer op. Maar mijn batterijtjes draaien terug op volle toeren.
Voor iedereen die zijn vakantie nog tegoed heeft, geniet er met volle teugen van!!

                        

Over de auteur:

Caroline Vandewal

Caroline is een van de drijvende krachten achter Ordina’s HR-beleid. Ze begeleidt de toepassing van HR-processen en ondersteunt collega’s in hun ontwikkeling. Integriteit en een positieve sfeer komen bij haar op de eerste plaats.