ORDINA BLOGT

Ordina Game Event

Alweer een tof event van de Microsoft Unit: Game Night met Forza 5 competitie

  • Pieter Nijs
  • 4 april 2014

Op regelmatige tijdstippen probeert onze unit (Enterprise Services Microsoft, of kort ES-MS) een eventje te doen om iedereen van de unit eens samen te brengen. Zo zijn we in december nog in Brussel een stadspel gaan doen en hamburgers gaan eten. Altijd tof, die events! Zo kan je toch bijpraten met collega’s die je niet zo vaak ziet, omdat ze intern bij een klant zitten.

Dit keer was ons Leen (die deze events altijd op poten zet) met het idee gekomen om eens een Game event te doen. Aangezien we de Microsoft Unit zijn, dachten we er dan maar ineens om er een Xbox One only game avond van te maken. Dat vonden Leen én onze manager Eli (die stiekem toch wel doodgraag eens op een Xbox One wou spelen) een fantastisch idee! We zouden op 2 consoles een competitie van Forza Motorsport 5 houden en op 2 andere consoles zouden we allemaal andere games opzetten.

Game Night Flyer

Op de avond zelf daagden in totaal een 30-tal collega’s op, waarvan 16 het tegen elkaar zouden opnemen in onze Forza competitie. Zoals altijd, was er de nodige food and beverages voorzien, die bij iedereen in de smaak viel (pizza en bier!).

Uiteindelijk eindigde onze SharePoint-collega Nils Jondral op de eerste plaats! De zilveren plak was voor Joris Verhuyck (één van onze Project Managers, die trouwens een zéér grote PlayStation-fan is). Hij heeft toch toegegeven dat hij zich op de Xbox One goed geamuseerd heeft. De laatste plaats was voor Eli… Helaas, Eli, maar je zal meer moeten oefenen. Niet dat dat een probleem gaat zijn met de Xbox One die gekregen hebt op Build… ;-)

Gamers

Verder viel vooral Titanfall, maar ook Killer Instinct, Ryse, Dead Rising 3 en Fifa14 in de smaak bij de collega’s.

Er werd nog lang door gegamed en gebabbald over onder andere hoe spannend de Forza 5 finale uiteindelijk was. Ik vond het in ieder geval een geslaagde avond en ik denk iedereen die aanwezig was!

Xboxes

gamers

Over de auteur:

Pieter Nijs

Als .NET Software Engineer denkt Pieter steevast mee met de klant, zodat die de applicaties krijgt die hij écht wil. In zijn blogs zal hij zeker niet nalaten om de fun-factor bij Ordina rijkelijk aan bod te laten komen.