ORDINA BLOGT

Een speciale dag voor de vrouwelijke professionals van Ordina

Een boom groeit niet door aan de takken te trekken, maar door de wortels water te geven... Deze slogan stond op de persoonlijke uitnodiging die ik op 17 april toegestuurd kreeg.

  • Caroline Vandewal
  • 29 april 2014

 

Op de derde donderdag van april zetten heel wat managers hun ‘secretaresses’ in de bloemetjes, letterlijk of figuurlijk. Secretaressedag komt overgewaaid uit de US. Daar vieren heel wat managers de laatste week van april ‘Administratieve professionals week’. In Europa hebben heel wat landen zoals België en Nederland een light versie van deze traditie overgenomen.

Ook Ordina Belgium bedankt haar vrouwelijke professionals voor hun inzet met een attentie. Deze keer een heerlijke bodycrème van Rituals en een uitnodiging voor een voetreflexmassage op kantoor.

Vorige vrijdag heb ik mijn heerlijke voetmassage gekregen van Philippe van ‘Teen en Tander’. Tijdens de massage prikkelt hij zenuwuiteinden, meridianen, botten, pezen en huidzones. Hij geeft impulsen  aan het vegetatieve zenuwstelsel (dit stelsel regelt bijvoorbeeld de hartslag, de werking van organen, temperatuur, enz.) en  probeert de harmonieuze doorstroming van vloeistoffen (bloed, lymfevocht) en energie in het lichaam te herstellen. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt zo gestimuleerd.

Voor mezelf was het vooral een half uur ontspannen en heerlijk wegdromen. Het werk en de dagelijkse beslommeringen even loslaten om nadien weer fris aan de slag te gaan. Bedankt Ordina! Mijn voetjes en ik zijn erg gelukkig :)

Over de auteur:

Caroline Vandewal

Caroline is een van de drijvende krachten achter Ordina’s HR-beleid. Ze begeleidt de toepassing van HR-processen en ondersteunt collega’s in hun ontwikkeling. Integriteit en een positieve sfeer komen bij haar op de eerste plaats.