ORDINA BLOGT

Ordina After Summer Bar - Kickercontest

Het échte Ordina-gevoel tijdens onze After Summer Bar

  • Pieter Nijs
  • 20 september 2013

 

Zo’n 2 à 3-tal keer per jaar geeft Ordina een feestje. Zowel Ordinezen als niet-Ordinezen zijn hier welkom. Typisch zijn dit events waar we heel wat toekomstige Ordinezen voor het eerst zien. Sommigen van hen hebben pas hun contract getekend, anderen zijn nog maar net op een eerste gesprek geweest. Op deze manier, tussen pot en pint, leren ze meteen hun toekomstige collega’s beter kennen en zien ze ook dat er op Ordina zeker ruimte is voor plezier en ontspanning.

 

Gisteren was het weer tijd voor zo’n feestje. En het was er één waar we zeker nog lang over zullen praten! Dit keer werd er een heuse kickercontest gehouden: een 24-tal ploegjes van telkens 2 personen namen het tegen elkaar op in verschillende rondes. Ikzelf kickerde niet mee, maar het was fantastisch om de collega’s in het spel zien op te gaan! Opwinding, spanning en ontgoocheling wisselde elkaar in een razend tempo af. En ik moet zeggen dat ik enorm verbaasd was over het niveau van de Ordinezen! Daar zitten ongetwijfeld een paar vaste café-gangers bij die wekelijks goed ‘trainen’…

 

Uiteraard was er, zoals altijd, ook genoeg eten en drank voorzien. Naar goede gewoonte was er drank in overvloed in onze grote Ordina bar! En ook het eten was meer dan in orde: voor deze gelegenheid stond er een frietkraam voor de deur, waar iedereen à volonté frietjes (natuurlijk) en ‘vleesjes’ (van kaaskroketten en cervelats tot bami-schijven) kon nemen!

Had ik al gezegd dat het een fantastische avond was? Na de kickercontest bleven we met z’n allen lang ‘plakken’. Niets zo fijn als aan de toog hangen met je collega’s, managers, sales-mensen, … praten en zeveren over vanalles en nog wat! Iets wat ik enkel maar kan omschrijven als ‘het échte Ordina-gevoel’!!

Over de auteur:

Pieter Nijs

Als .NET Software Engineer denkt Pieter steevast mee met de klant, zodat die de applicaties krijgt die hij écht wil. In zijn blogs zal hij zeker niet nalaten om de fun-factor bij Ordina rijkelijk aan bod te laten komen.