ORDINA BLOGT

Sportieve Ordinezen - Deel 2

Voetballen in een minder actieve vorm

  • Sven Celis
  • 17 oktober 2013

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je het woord “sporten” hoort, maar daarom niet minder plezant! Ik heb het natuurlijk over “kickeren”. Enkelen onder jullie zullen het waarschijnlijk al eens op café gespeeld hebben naar aanleiding van een weddenschap met de kameraden. Ik ken het vooral van mijn kleutertijd toen ik thuis een miniatuurversie van een kickertafel had staan. Op zo’n momenten vond ik het helemaal niet erg om een drieling te zijn, gezien je dit moeilijk alleen kunt spelen en er toen altijd wel iemand was :)

Deze kickercontest werd dit jaar georganiseerd als concept voor de “Ordina After Summer Bar”. Mijn mede-blogger, Pieter, heeft alreeds een goede impressie gegeven over dit feestje. Ik zou dus zeker zijn blog ook eens lezen voor het volledige verslag!!

 After Summer Bar - Kickercontest 2013 

Ik kwam in principe alleen maar voor de collega’s, de pintjes en frieten. Maar ter plaatse heb ik mij toch laten verleiden om mee te doen. Het was jammer van korte duur, want het andere team had precies toch wel wat zitten trainen op café. We hebben ons toch maar goed geamuseerd en niet onbelangrijk: het drinken en eten er terug vanaf getraind. Hoewel dit laatste misschien toch wel iets te kort door de bocht is :)

Voor alle foto-impressies kun je terecht op de Facebook-pagina van Ordina (Klik hier voor directe link naar de foto’s). En als je dan toch even aan het kijken bent, vergeet dan zeker niet te liken!

Over de auteur:

Sven Celis

IT’er Sven focust op Configuration Support: hij zorgt er onder meer voor dat de software van alle medewerkers in een bedrijf gestandaardiseerd is. Hier blogt hij over alles wat hem bezighoudt – van professionele ervaringen tot sportieve events.