ORDINA BLOGT

Genieten van de natuur en het herfstzonnetje

Maandagmiddag, net na de lunch, kantoor Ordina Hasselt. Het zonnetje schijnt volop. Tijd voor een portie zuurstof en een ontspannende wandeling met collega's.

  • Caroline Vandewal
  • 8 oktober 2013

Vandaag nog eens een middagwandelingetje kunnen doen met de collega’s. En het deed deugd! De zon scheen volop en de temperatuur was nog erg aangenaam voor begin oktober. Mij hoor je niet klagen over het weer van de afgelopen maanden.

In het Ordina kantoor in Hasselt werken een veertigtal collega’s uit verschillende afdelingen. Er heerst een leuke familiale sfeer. Iedere middag lunchen we samen in onze bedrijfscafetaria. Een bewuste keuze, ook al is het volgens onze office policy verboden om te eten aan de bureau’s. We analyseren elkaars lunch, praten over zaken die ons bezig houden zoals de nieuwste tv-programma’s. Vaak geven we elkaar tips voor het avondeten. En ja, ook de mannen bij Ordina kunnen koken!

Wanneer de zon schijnt zoeken we de natuur op. Achter het kantoorgebouw bevindt zich een gezellige woonwijk met verkeersarme straatjes en heel wat groen. Zuurstof opdoen voor de namiddag en nog wat verder keuvelen over koetjes en kalfjes.

Na de wandeling is mijn hoofd helemaal leeg en ben ik klaar om er terug in te vliegen!
I just love Indian Summer...

Over de auteur:

Caroline Vandewal

Caroline is een van de drijvende krachten achter Ordina’s HR-beleid. Ze begeleidt de toepassing van HR-processen en ondersteunt collega’s in hun ontwikkeling. Integriteit en een positieve sfeer komen bij haar op de eerste plaats.