ORDINA BLOGT

Yelo TV Windows 8 Update

Update van Yelo TV op Windows 8 werd gerealiseerd door Ordina Belgium

  • Pieter Nijs
  • 20 november 2013

Pfieuw! Ik en de 3 andere Ordina consultants die bij Telenet zitten, hebben weer drukke maanden achter de rug! In deze periode zijn we bij Telenet druk bezig geweest met de ontwikkeling van een update voor Yelo TV op Windows 8. Na de grote release van Yelo TV op Windows 8 in juni van dit jaar, zijn we meteen aan deze update begonnen.

Eén van de features die niet in de initiële release van Yelo TV op Windows 8 zat, was de TV Theek. Deze update brengt daar verandering in: Yelo TV op Win8 heeft nu een mooi uitgebreide TV Theek gekregen, met volledige Rex & Rio integratie! Zo kan je nu niet alleen zien welke films allemaal beschikbaar zijn op je settopbox (digibox), maar kan je ook een enorm grote selectie van films, series, tv shows en sportwedstrijden direct streamen via de Yelo TV app. Ideaal dus om ’s avonds in bed nog snel een filmpje of een aflevering van je favoriete serie mee te pikken. Of wanneer de vrouw des huizes zich alwéér de TV heeft toegeëigend om naar Familie of Thuis te kijken, kan haar wederhelft nu lekker onderuit zakken in de zetel met zijn tablet en met Yelo TV naar Pulp Fiction, Mega Mindy, de samenvatting van een sportwedstrijd of een aflevering van Arrested Development kijken! Cool toch? 

Verder hebben we ook de bestaande schermen wat opgefrist. Voor het gebruikersgemak werd er een ‘veelgestelde vragen’ en ‘demofilmpjes’ pagina toegevoegd. Hierin staat heel wat nuttige informatie, voor moest je een probleem hebben met de app. Dit kan je vinden bij de settings/instellingen van de app.

Het is een enorm drukke zomer (en herfst) geweest en we zijn met het team, in nauwe samenwerking met Telenet Engineering, Product, Testing en de mensen die instaan voor de Android en iOS versies van Yelo TV, er weer voluit voor gegaan! Nu de app in de store zit, kunnen we weer even op adem komen en rustig beginnen aan de volgende iteratie (maar daar kan ik natuurlijk nog niets over vertellen…).

Het enige wat ik nu nog kan zeggen is: “Heb je Windows 8? Download of update de app en probeer de nieuwe TV Theek zelf maar eens uit!” Ook de Yelo TV website en de apps op Android en iOS zijn geupdated!


*het aanbod films/series/show/sportwedstrijden is afhankelijk van je pakket (Rex, Rio, Sporting)


Links

Het officiele bericht op Snap!

Yelo TV - Windows 8 Store

Telenet - Rex & Rio


Over de auteur:

Pieter Nijs

Als .NET Software Engineer denkt Pieter steevast mee met de klant, zodat die de applicaties krijgt die hij ├ęcht wil. In zijn blogs zal hij zeker niet nalaten om de fun-factor bij Ordina rijkelijk aan bod te laten komen.