ORDINA BLOGT

Eetfestijn

Eten en gezelligheid, wat wilt een mens nog meer

  • Sven Celis
  • 24 november 2013

Iedereen onder ons zal al eens graag gaan uiteten, maar deze week was het toch wel uitzonderlijk voor mij.

Geregeld zitten mijn mede-ambassadeurs en bloggers eens samen om de resultaten van de jobwebsite nader te bekijken. Zo weten we dan dat er 1846 pageviews in de maand oktober zijn geweest waarvan 28% viewers via social media zijn binnengekomen. Deze week was het wat specialer dan anders, gezien we allemaal werden getrakteerd om samen te gaan eten als blijk van appreciatie! Het was supergezellig aan de open haard en het wild was meer dan geslaagd! Bedankt, Ordina!

We gaan af en toe ook onder de collega’s op stap en deze keer (zoals altijd) was feestbeest Peter ook weer van de partij. Samen met hem en Maarten zijn we donderdag gaan afterworken in Beveren. Deze keer wel zonder eten, maar we mochten niet té veel eten, gezien we wisten wat er de dag nadien aankwam :)

Vrijdag stond een heel bord frieten op ons te wachten. En niet zomaar een bord frieten, maar “Steppegras”. Blijkbaar is het een Limburgs product wat aan deze kanten ook meer voorkomt. Dus na een uitnodiging aan heel de unit (ES-ICC) zijn we met een groot deel naar Limburg afgezakt om “Steppegras” te gaan eten. Enkelen onder ons zijn er toch in geslaagd om heel hun bord proper leeg te eten. Chapeau!! Ik kon mij daar jammer genoeg niet bij mee rekenen, maar man het had gesmaakt!! Om dan de dag mooi af te sluiten, zijn we Winterland gaan verkennen om vervolgens nog even op café te gaan. 

 Eetfestijn - Steppegras

Om deze week dan nog maar eens mooi af te sluiten, werd ik zaterdag nog last-minute uitgenodigd om bij mijn beste kameraad zijn thuis te gaan eten. Het was weer even geleden, dus was extra leuk om iedereen nog eens terug te zien! Zeker om nog eens wat gedachten onder elkaar uit te wisselen! Kooktip: Aardappelen, zoete aardappelen en gember, Hmmm!! Laat het smaken!

Over de auteur:

Sven Celis

IT’er Sven focust op Configuration Support: hij zorgt er onder meer voor dat de software van alle medewerkers in een bedrijf gestandaardiseerd is. Hier blogt hij over alles wat hem bezighoudt – van professionele ervaringen tot sportieve events.