ORDINA BLOGT

Ordina goes to NDC London - het verslag

12 Ordinezen, 6 dagen Londen: de korte samenvatting

  • Pieter Nijs
  • 13 december 2013

Een week geleden zat onze trip naar Londen er zo goed als op. Om 19:35 zouden we op St. Pancras de Eurostar terug naar Brussel-Zuid nemen. Even een terugblik op onze fantastische 6-daagse…

In mijn vorige blogpost vertelde ik al dat 12 senior .NET Ordinezen van onze manager, Eli, naar NDC London mochten gaan.

NDC zelf was een heel toffe conferentie! Tijdens de eerste 2 dagen heb ik, samen met nog 5 collega’s, een enorm interessante én leuke training gehad van de geweldige Christian Weyer. Deze Duitse trainer vond het opmerkelijk dat er zoveel mensen van Ordina op NDC waren en hij liet het dan ook niet na om ons en Ordina af en toe wat te pesten. Dat maakte een anders misschien saaie opleiding zéér leuk!

De volgende dagen op NDC London waren ook goed gevuld! Veel interessante, soms ook eens iets mindere interessante, sessie bijgewoond en ook enorm veel bijgeleerd!

Opmerkelijk was ook het eten dat we daar kregen: de hele dag door kon je allerlei verschillende dingen krijgen: hamburgers die je zelf kon samenstellen, chili, wok, pasta, … Toppie, niets op aan te merken!

Over eten gesproken: ’s avonds gingen we ook altijd met de hele bende Londen in om iets te eten. Zo hebben we zeer lekkere dingen gegeten in oa Va Piano, Yo! Sushi, … maar het toppunt was misschien toch wel Jamie’s Italian, een Italiaans restaurant van Jamie Oliver! Lékker, éch lékker!

Andere dingen die we nog gedaan hebben in Londen: Kate Middleton en Prins William gespot, Xbox One games gekocht, Starbucks gedronken, Hamley’s en Harrods bezocht, sightseeing, …

En nadat we ’s avond goed gegeten hadden en wat gezien hadden van Londen, trokken we een pub in (en meestal was dat die van ons hotel) om ons daar nog serieus te amuseren! De ideale locatie en manier om de collega’s goed/beter te leren kennen! Op deze momenten hebben we ons altijd  rot geamuseerd en gelachen dat de tranen (letterlijk, bij sommigen) in de ogen stonden! En hoe later op de avond, hoe beter ons Duits ook werd! Es war wirklich supertoll!

Kortom, die 6 dagen in Londen met de collega’s zijn gewoon schitterend geweest! OK, NDC was leuk en leerrijk, maar het zullen toch de momenten in Londen en in de pubs zijn die mij het meest gaan bijblijven!

Merci, Dennis, Gill, Tim, Bart, Jeroen, Bert, Gerd, Benjamin, Koen, Thomas en Sven voor de sfeer en gezelligheid!

Eli, merci voor de trip! Wij willen dit zeker nog wel eens doen! Moet daarom niet persé NDC Londen terug zijn, NDC Oslo is ook goed… Of BUILD … ;-)

Over de auteur:

Pieter Nijs

Als .NET Software Engineer denkt Pieter steevast mee met de klant, zodat die de applicaties krijgt die hij ├ęcht wil. In zijn blogs zal hij zeker niet nalaten om de fun-factor bij Ordina rijkelijk aan bod te laten komen.