ORDINA LE BLOG

IN THE SPOT Johan Delimon Infrastructure Architect

De connectivator spot regelmatig een job binnen Ordina en legt een interview af met een van onze collega's binnen dat terrein. Deze keer een interview met onze Infrastructure Architect Johan Delimon.

  • The Connectivator
  • 28 février 2014Hoe jong ben je, waar kom je vandaan?
Hier staat een rijpe dertiger voor jou die afkomstig is uit Vlaams-Brabant en meer bepaald uit het oogverblindend mooi glooiende landschap van het Hageland waar Tiel-Winge centraal gelegen is.Hoe ben je bij Ordina terechtgekomen?
Binnen Ordina was een strategische beslissing genomen om Microsoft Unified Communication technology in de infrastructuur- offering te verwerken en bijgevolg was Ordina op zoek naar de ideale persoon om deze Competence leven in te blazen, dat was dan ook een mooie uitdaging en heeft me doen beslissen om de Ordina rangen te vervoegen.Hoe lang werk je al bij Ordina?
Ondertussen ben ik al 4 jaar actief binnen Ordina.Wat was je eerste indruk van Ordina?
Een andere aanpak, vernieuwend en waar kansen geboden worden.In welke unit werk je bij Ordina?
Zoals eerder vermeld ben ik actief binnen de infrastructuur-poot van Ordina Enterprise Solutions – Infrastructure & Customer Care.Wat is je rol bij Ordina? Heb je bepaalde expertises?
Mijn rol binnen Ordina is veelzijdig als Competence Center Lead voor de Unified Communications Practice waar ik verantwoordelijk ben voor de technische uitbouw van de practice.  Ook verzorg ik de Enterprise Solution Architectuur en stuur ik andere architecten en engineers aan bij klanten en projecten.  Ook geef ik support aan het sales & presales department om nieuwe klanten en projecten aan te trekken.  Ondertussen ben ik reeds 6 jaar Most Valuable Professional, 4 jaar Microsoft Certified Trainer en 2 jaar Microsoft Certified Master voor Lync en in die hoedanigheid geef ik ook presentaties en trainingen voor Ordina, Microsoft en andere organizaties.Op welke verwezenlijking van het afgelopen jaar ben je het meest trots?
De mooiste verwezenlijking? De vele en diverse projecten die we gerealiseerd hebben voor onze klanten zoals, grote militaire en Europese organizaties, hosting oplossingen voor telco’s, grote telefonieprojecten en samenwerking met Microsoft Consulting Services.  Maar stiekem voor mezelf vind ik mijn presentaties op Microsoft TechED Europe 2013 (Madrid) en Microsoft Lync Conference 2014 (Las Vegas) wel hoogtepunten.Wat vind je van de overall expertise bij Ordina?
Door de verdeling in Practices/Competence Centers worden alle enthousiastelingen samengebracht met dezelfde expertise wat ervoor zorgt dat de speertechnologieën volledig tot hun recht komen.Wat vind je van de werksfeer bij Ordina?
Heel open, vele events en leuke initiatieven die genomen worden voor de werknemers.Als je Ordina zou aanprijzen als werkgever, wat zou je dan vermelden als grootste troef?
Ordina is een heel open werkgever met een moderne visie waar je veel initiatief kan nemen om jezelf en de firma te verbeteren.Beschrijf Ordina met drie woorden.
Vernieuwend, jong en vrij.Welk Ordina moment zal jou het meeste bijblijven?
De Summer Bars die tijdens de zomer georganiseerd worden waar je met een hapje en een drankje collega’s, concullega ’s en klanten kan uitnodigen, ontmoeten en bijpraten.Als je één ding mocht veranderen, wat zou dat dan zijn?
De locatie van de hoofdzetel maar dat is dan puur egoïstisch bekeken.Nog iets toe te voegen?
Daar wij zelf ook de Microsoft Unified Communications Technology binnen Ordina beheren hoeft de locatie natuurlijk geen probleem te zijn en kunnen we vanuit elke locatie samenwerken zonder beperkingen.