ORDINA LE BLOG

IN THE SPOT Els Verboven SAP Consultant

De connectivator spot regelmatig een job binnen Ordina en legt een interview af met een van onze collega's binnen dat terrein. Deze keer een interview met onze SAP Consultant Els Verboven.

  • The Connectivator
  • 21 février 2014Hoe jong ben je, waar kom je vandaan?
Op dit moment is dit een vraag die ik lieverd vermijd, aangezien ik dit jaar op een nieuwe tram moet springen. 

 

Hoe ben je bij Ordina terechtgekomen?
Na 13 actief te zijn als interne IT-er, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.  Ik  kende enkele mensen die reeds bij Ordina werkten en zij konden mij overtuigen om de stap te wagen.

 

Hoe lang werk je al bij Ordina?
In 2008 heb die sprong gemaakt en nu, meer dan 5 jaar later heb ik nog steeds geen spijt van die keuze.

 

Wat was je eerste indruk van Ordina?
Een open bedrijf met expertise in verschillende units én ruimte voor fun. 

In welke unit werk je bij Ordina?
Ik behoor tot de SAP Logistics unit 

Wat is je rol bij Ordina? Heb je bepaalde expertises?
Ik ben bij Ordina dus tewerkgesteld als SAP Consultant binnen de logistiek maar momenteel vervul ik bij een klant de rol van Business Consultant – buiten logistiek.    Het is mijn taak om de business behoeften van de klant te capteren, processen te analyseren en eventueel te optimaliseren alsook het opstellen van technische specificaties samen met een technisch team.  Ook het organiseren van workshops, geven van trainingen, opstellen van procedures en overbrengen van kennis behoort tot mijn takenpakket. 

Op welke verwezenlijking van het afgelopen jaar ben je het meest trots?
Ik ben sinds ik gestart ben bij Ordina nog steeds actief bij dezelfde klant.  Het is een teken dat de klant tevreden is over de samenwerking met mij en een bedrijf zoals Ordina. 

 

Wat vind je van de overall expertise bij Ordina?
Momenteel heb ikzelf nog geen beroep moeten doen op de expertise van de andere units maar ik heb begrepen dat dat voor anderen wel het geval is.  Wanneer je andere collega’s om raad kan vragen of andere units kan inschakelen bij het zoeken naar een oplossing voor een klant, kan dat Ordina alleen maar ten goede komen. 

Wat vind je van de werksfeer bij Ordina?
Een aangename, motiverende werksfeer met ruimte voor initiatief, fun en vrijheid.

 

Als je Ordina zou aanprijzen als werkgever, wat zou je dan vermelden als grootste troef?
Sowieso vind ik het zelf belangrijk om te kiezen voor een bedrijft dat ICT als core business heeft.  
Daarbij de prima werksfeer en de vrijheid die je krijgt om je werk uit te voeren, maakt van Ordina mij de ideale werkgever.

 

Beschrijf Ordina met drie woorden.
open, flexibel, dynamisch

 

Welk Ordina moment zal jou het meeste bijblijven?
Het eerste event waaraan ik mocht deelnemen is mij vooral bijgebleven:  ik was die week pas gestart bij Ordina en mocht al deelnemen aan een weekendtrip naar Texel.   Een weekend optrekken met collega’s en partners, via activiteiten zoals karting, golven, ea de collega’s beter leren kennen.  Van een ideale start gesproken.

 

Als je één ding mocht veranderen, wat zou dat dan zijn?
Mocht ik één ding veranderen… dat is een moeilijke.
Dan zou ik ervoor kiezen om de verschillende units vaker samen te brengen, ervoor te zorgen dat collega’s elkaar beter kennen en niet schrikken als ze bij een klant aan elkaar worden voorgesteld omdat ze elkaar nog nooit eerder ontmoet hebben.