ORDINA BLOGS

Iedere dag nieuwe uitdagingen

Het leven bij Ordina is boeiend. Iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen die je motivatie op peil houden en de honger naar bezigheden kunnen stillen.

  • Olivier Heerwegh
  • January 6, 2014

Dag beste lezer! Wil je weten hoe het leven er aan toe gaat bij Ordina? Wel, dat valt zeker mee! Sinds ik gestart ben bij Ordina is mijn carrière er op vooruit gegaan, geen dag zonder een nieuwe uitdaging! Soms is het best wel druk.

Ik was nog maar net begonnen bij Ordina en ik kon al van start gaan: meewerken aan een groot project bij een bank. Ondertussen is dat project afgelopen en werk ik onder andere mee aan proposals en het opstellen van designs. Daarnaast spring ik ook in bij kleinere projecten en in de overige tijd kan ik me verder bijscholen. Ik vind het leuk dat ik dankzij die verscheidenheid aan taken enorm veel dingen leer op korte tijd. Er is meer dan genoeg afwisseling om mij te blijven amuseren en bovendien krijg ik bij Ordina enorm veel vrijheid. Het enige dat telt, is dat het resultaat er is. Vertrouwen is dan ook belangrijk.

Wil je meer weten over het werken bij Ordina? In mijn volgende blog onthul ik verder mijn job.

About this author:

Olivier Heerwegh

Technology specialist Olivier werkt mee aan grote Exchange en Lync projecten. In zijn blogs wil hij vooral een goed beeld geven over zijn job bij Ordina.