ORDINA BLOGS

Pink Friday

Casual Friday met dat ietsje extra

  • Sven Celis
  • February 11, 2014

Iedereen onder ons zal het concept “Casual Friday” wel kennen: Het pak of kostuum inruilen voor jeans en sneakers. Hoewel er bij ons op het werk geen dresscode bestaat en wij ook in jeans en sneakers mogen werken, was het toch wel een iets andere vrijdag dan anders.

Vorige week vrijdag had een collega het aangedurfd om in een roze trui te komen werken wat meteen door iedereen werd opgemerkt. Na enkele voor de hand liggende opmerkingen werd voorgesteld om volgende week allemaal in het roze te komen werken. Dit was meteen het begin van “PINK FRIDAY” dat zo het leven werd ingeroepen. De “meeting requests” werden uitgestuurd en hadden al meteen enkele bevestigingen.

Gezien niet iedereen iets roze in de kast heeft hangen, werd er zelfs op voorhand geshopt om te kunnen meedoen aan “PINK FRIDAY”. En al zeg ik het zelf, het resultaat mocht er wezen:

 Pink Friday

Heel het “Workplace Management Team” droeg zijn steentje bij om roze om te vormen tot de nieuwe nationale driekleur (voor een dagje dan toch). Gewoon super om met zo’n collega’s samen te werken! De sfeer binnen het team is top wat er ook voor zorgt dat we professioneel goed op elkaar zijn ingespeeld! Om het met de woorden van Guido Pallemans van "Het Eiland" te zeggen: “Ik ben blij dat gij in mijn team zit”.