ORDINA BLOGS

lasershooten

Teamevent met onzichtbare kogels

  • December 22, 2013

Ja ja, onze projectmanagers zijn niet enkel goed in het leiden van een project, maar nemen ook graag het initiatief. Een tijdje geleden kwam Bart met het goede idee om met zijn allen samen te gaan lasershooten. Via groupon was hij op een mooie deal uitgekomen en voila, een teamactiviteit was weer gepland.

Rond 10u verzamelden we met 9 man in Edegem om onze zondag goed in te zetten. Na het aankleden en de ploegenverdeling konden we van start gaan. Eerst begonnen we met een “Free For All” om wat gewoon te worden aan de geweren en het terrein. Timmy kwam hier veruit als beste uit.. Zijn legertraining heeft dus duidelijk zijn sporen nagelaten :) Vervolgens speelden we “Capture The Flag” waar we de vlag terug naar ons kamp moesten krijgen. Onze tactiek “lopen, vlag nemen en terug lopen” wierp duidelijk zijn vruchten af en het spelletje was na een halve minuut gedaan dankzij de snelle sprint van Olivier.. Wie niet sterk is moet maar slim (en snel) zijn :)

 

Lasershooten 

Nadien kwamen de gekende “Protect The President” en “Team Deathmatch” nog aan de beurt waar we ons wat meer konden uitleven. Heel de dag hebben we kunnen lachen, zweten en hijgen en hebben ons echt geamuseerd. Maar net voor het laatste spelletje gedaan was, sloeg het noodlot toe.. We zagen Bart achter een heuvel op de grond liggen terwijl hij naar zijn voet aan het grijpen was. Je kon duidelijk zien dat er iets mis was. We hebben hem toen terug naar de kleedkamers geholpen en van daaruit hebben we hem ook naar huis gebracht met de auto, zodat hij direct naar spoed kon gaan.

Om de dag dan toch nog goed af te sluiten, zijn we met een deel naar de Quick gereden waar we nog een tijdje zijn blijven zitten om na te praten! Moe, maar voldaan reden we vervolgens naar huis. Dikke merci nogmaals aan Bart om dit te regelen en veel beterschap, makker!!